Kick Off Vitaliteitsprogramma Utrecht

-

Graag nodigt Stichting Vitaal Leven en Werken Utrecht je van harte uit voor onze energieke kick-off op 25 maart 2021, van 16:00-18:00 uur. 

Utrecht wil in 2030 de meest vitale stad van de wereld zijn. Een prachtig doel, waar wij van Stichting Vitaal Leven en Werken Utrecht (Wijkcoöperatie Kanaleneiland, Businesspark Papendorp en LiV Utrecht!) met diverse initiatieven graag ons steentje aan bijdragen. Deze initiatieven zijn gericht op het stimuleren van werkgelegenheid, vitaliteit en mobiliteit onder bewoners en bedrijven van Kanaleneiland, Businesspark Papendorp en Utrecht. 

Het programma

Op 25 maart is, na een korte introductie van alle initiatieven van de stichting, de kick-off van het Vitaliteitsprogramma. Dit inspirerende programma prikkelt alle zintuigen om de uitdagingen van de 21e eeuw te lijf te gaan. Deelnemers van het programma krijgen toegang tot innovatieve tools en trainingen gericht op het ontwikkelen van vitaliteitsvaardigheden zoals veerkracht, focus, creatief denken, stressmanagement en vitaal leiderschap. 

Meedoen?

Wil je als bedrijf ook op maatschappelijk verantwoorde wijze een bijdrage leveren? En tegelijkertijd je werknemers klaarstomen voor de 21e eeuw met behulp van een inspirerend Vitaliteitsprogramma voor en door Utrechtse bedrijven? Doe met ons mee! 

Aanmelden

Meld je nu via deze link aan! Ook jouw collega's zijn van harte welkom, stuur dit event door zodat zij zich kunnen aanmelden. Let op: vanwege corona-maatregelen zal de kick-off waarschijnlijk digitaal plaatsvinden. We houden je op de hoogte na aanmelding! 

Tot ziens op 25 maart! 

‹ Events overview