Bijeenkomst de Gezonde Keuze in Den Haag: oplossingen voor een gezonde leefomgeving

-

Graag nodigen TNO, LUMC en Ruimtevolk je uit voor een drietal avonden waarin ze samen na willen denken over een gezonde omgeving voor inwoners (met Diabetes type 2) van de Schilderswijk en Bouwlust-Vrederust in Den Haag.

Om de gezonde keuze de makkelijkste te maken, zoekt TNO zorgprofessionals, ondernemers, sportverenigingen, winkeliers, buurthuizen, snackbars, diëtisten, gebiedsontwikkelaars en anderen met een groot hart voor een gezonde buurt. Samen met jullie willen zij de handen in één slaan voor een gezonde leefstijl voor een gezonde wijk.

Heb jij een gezond hart voor de wijk?

Samen met jullie wil TNO tijdens een drietal bijeenkomsten de handen in één slaan voor een gezonde wijk voor mensen met een leefstijlgerelateerde ziekte. Want de manier waarop de stad is ingericht, de wijze waarop mensen elkaar ontmoeten, de boodschappen die we doen en de informatie die we krijgen kan gezonder, én leuker.

Graag ontmoet TNO je op:

  • Donderdagavond 30 september: De behoefte van inwoners
  • Dinsdagavond 12 oktober: Oplossingen voor een gezonde leefomgeving
  • Dinsdagavond 9 november: Een concreet actieplan

De bijeenkomst is van 18.00 uur tot 21:00 uur op de LUMC-Campus in Den Haag (Turfmarkt 99). Inloop vanaf 17.30 uur, met maaltijd.

Afbeelding verwijderd.

Meld je aan

‹ Events overview