Health~Holland op zoek naar nieuwe GROZ-collega!

Bij Health~Holland zijn we weer op zoek naar nieuwe collega's! Dit keer hebben we een vacature Programma Assistent GROZ/Human Capital, en een vacature Stagiar(e) Data Science/Informatica. Iets voor jou? Solliciteren dan nu! 

Programma Assistent GROZ/Human Capital
Als Programma Assistent GROZ/Human Capital ondersteun je bij diverse taken, waaronder het stakeholdermanagement. Verder werk jij samen met regionale en nationale partners om te werken aan de implementatie van de missies van het Maatschappelijk Thema Gezondheid & Zorg
De naam ‘GROZ’ is een anagram van het woord ZORG om de kanteling weer te geven. Niet langer staat de Z van Ziekte vooraan, maar juist de G van Gezondheid.  Binnen GROZ slaan burgers, overheid, zorginstellingen, kennisinstellingen, zorgverzekeraars, en ondernemers de handen ineen, zowel op lokaal als nationaal niveau. Gezamenlijk wordt er gewerkt aan concrete zorgvernieuwingen, met als doel vitaal functionerende burgers in een gezonde economie. Hierbij staat de behoefte van de burgers (ook in rol van patiënt en eindgebruiker) centraal.
Binnen Human Capital ligt de focus op toekomstbehendige professionals zodat Nederland economisch tot de mondiale top blijft behoren. De huidige krapte op de arbeidsmarkt laat zien dat het hoog tijd is voor verandering. Snelle transities als gevolg van digitalisering en robotisering leiden tot nieuwe banen en taken. Dit vraagt om voldoende (toekomstige) professionals met de juiste competenties. Lijkt dit je een leuke uitdaging? Solliciteer dan op deze nieuwe functie binnen het GROZ-programma! Wij bieden een interessant werkveld met veel afwisseling en dit alles in een enthousiast en hecht team.

Bekijk hier de volledige vacature. 

Stagiar(e) Data Science/Informatica
De vele publiek-private samenwerkingsprojecten en de G&Z-agenda hebben een goede monitoring en evaluatie nodig. Daarom is er een dringende behoefte aan verdere digitalisering en datamanagement met gebruikmaking van state of the art technologie en afspraken. Jouw opdracht is het meewerken aan het implementeren van die state of the art technologie en afspraken, waaronder de FAIR-principes. Verder moeten de data geïntegreerd worden met ons digitale CRM-systeem en de projectregistratie en moeten heatmaps gemaakt worden van de netwerken van onze vele publieke en private partners. Klinkt dit als de ideale stage voor jou? Solliciteer vandaag dan nog! 

Bekijk hier de volledige vacature.

‹ Blog overview

Laptop, notitieboek, pen, oranje vlak met tekst 'Vacature alert - Join us!'.