Inschrijfperiode eerste editie Health Transformation School verlengd t/m 12 november

Oproep kandidaten uit regio’s Limburg, Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Brabant, Zeeland!

Zoals jullie vast niet is ontgaan is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan de opbouw en het programma van de Health Transformation School. En daarnaast aan het werven van 50 geschikte kandidaten om de eerste landelijke editie van de Health Transformation School mee te starten.

Na de selectie van de aanmeldingen hebben we geconstateerd dat we een groot aantal uitstekende kandidaten kunnen verwelkomen, maar dat we nog niet iedere regio voldoende vertegenwoordigen. Die regioverspreiding is belangrijk vanuit de ambitie om zo groot mogelijke impact te genereren voor de transformatie van ziekte naar gezondheid. Daarom is er besloten de inschrijfperiode te verlengen tot 12 november. Dat betekent dat het startmoment ook is verplaatst, naar 20 januari 2022.

Dus ben jij coördinator of regisseur van een regionaal netwerk? Ben je gewend te werken als ‘facilitator’, en wil je vanuit het proces in combinatie met de inhoud de komende jaren meewerken aan de transformatie? Neem je kennis mee in de vorm van een aantal jaar ervaring?

We verzoeken hierbij om je snel aan te melden en te reageren als je woont in een van deze regio’s: Limburg, Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Brabant of Zeeland.

Meld je hier aan

Bron: Health Transformation School

‹ Blog overview

Vraagteken