Nieuwe vacatures bij Health~Holland!

Bij Health~Holland zijn we weer op zoek naar nieuwe collega's! Dit keer hebben we een vacature Communicatiemedewerker binnen team Zorginnovatie.nl, en een vacature Programma Coördinator bij LifeSciences@Work. Iets voor jou? Solliciteren kan tot 9 januari!

Communicatiemedewerker Zorginnovatie.nl

Heb jij een passie voor communicatie en creatie? En wil jij graag je steentje bijdragen aan een gezondere maatschappij en verbetering van de zorgsector? Dan zijn we op zoek naar jou! Je onderhoudt de Zorginnovatie.nl website, bouwt deze verder uit en voorziet deze van content. Daarnaast schrijf je blogs en artikelen over nieuwe innovaties en ontwikkelingen in het veld en help je mee met het organiseren van evenementen. Verder beheer je de social-media accounts van Zorginnovatie.nl (Twitter, LinkedIn, Youtube).

Bekijk hier de volledige vacature.

Programma Coördinator LifeSciences@Work

Wil jij een cruciale rol spelen in de succesvolle ontwikkeling van startups? Dan ben je bij LifeSciences@Work aan het goede adres! Je houdt je samen met de Valorisatie Adviseur bezig met het onderhouden en uitbouwen van de LifeSciences@Work-community. Je bezoekt life science evenementen om potentieel nieuwe deelnemers te scouten voor het LifeSciences@Work-programma. Verder beheer je de social-media accounts van LifeSciences@Work (Twitter, LinkedIn). 

Bekijk hier de volledige vacature.

‹ Blog overview

Computer op bureau