Vacature Human Capital Agenda Coördinator

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Als collega human capital agenda coördinator ga je aan de slag met de human capital agenda. Heb jij een passie voor de onderwijssector en het verbinden van partijen en zie jij het als een uitdaging om hiermee aan de slag te gaan? Solliciteer dan vandaag nog op deze afwisselende functie!

Als nieuwe collega ga je aan de slag met de human capital agenda. In de human capital agenda (HCA) staat de behoefte aan goed opgeleid personeel binnen de LSH sector en de beschikbaarheid van de workforce centraal. Ook de ontwikkelmogelijkheden voor professionals en vakmensen spelen een belangrijke rol: hoe kunnen zij zich (toekomstgericht) blijven ontwikkelen?

Daarnaast gaat het om het creëren van publiek-private samenwerkingsverbanden om te voorzien in de toekomstige behoefte aan Human Capital voor de Nederlandse LSH sector. Zie jij het als een uitdaging om hiermee aan de slag te gaan? Ben jij daarnaast een organisatietalent en vind jij het leuk om een toekomstvisie te helpen realiseren? Solliciteer dan vandaag nog op deze afwisselende functie! Wij bieden een interessant werkveld in een enthousiast en hecht team!

Lees de hele vacature voor Human Captial Agenda Coördinator hier.

Solliciteer nu!

Ben je geïnteresseerd? Leuk! Stuur je cv en motivatiebrief via een email naar: Ernst Nagel, Operations Director Health~Holland, HR@health-holland.com. Heb je vragen of wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met hem via 070-2051400. De uiterste inzenddatum is 30 april 2021. Wij zien uit naar je sollicitatie!

‹ Blog overview

Vacature, join us