Vacature: Programma Assistent Internationaal

Health~Holland zoekt een nieuwe collega! Dit keer zijn we op zoek naar een Programma Assistent - Internationaal. In deze functie ga je je samen met de International Relations Officer bezighouden met de coördinatie van de uitvoering van de doelstellingen van de Nederlandse LSH-sector in het internationale speelveld.

Je speelt een cruciale rol bij de internationaliseringsambities van o.a. bedrijven en publiek-private samenwerkingen en bezoekt (internationale) life sciences evenementen. Daarin speel je ook een verbindende rol met internationaal opererende Nederlandse partner-organisaties, zoals onder meer de Nederlandse Ambassades, verschillende brancheorganisaties, de NFIA en RVO. 

Meer weten? Lees de hele vacature hier!

Solliciteer nu!

Ben je geïnteresseerd? Leuk! Stuur je cv en motivatiebrief via een email naar: Ernst Nagel, Operations Director Health~Holland, HR@health-holland.com. Heb je vragen of wil je meer informatie over de functie, dan kun je contact opnemen met hem. De uiterste inzenddatum is 01-04-2022. Wij zien uit naar je sollicitatie!

‹ Blog overview

Wereldbol