Matchingsbijeenkomst Citizen Science

-

Heeft u vragen over de subsidieoproep of bent u op zoek naar een geschikte samenwerkingspartner? ZonMw en Health~Holland organiseren matchmakingbijeenkomst waarin we u verder kunnen helpen. Bovendien staan onze adviseurs u graag te woord om ook daarbuiten met u mee te denken.

Citizen Science voor Gezondheid en Zorg

De subsidieoproep Citizen Science voor Gezondheid en Zorg (CS4GZ) is bedoeld om gelijkwaardige samenwerkingen tussen burger(wetenschapper) en beroepswetenschappers te stimuleren in gezondheidsonderzoek. Burgers – al dan niet in de rol van patiënt – hebben als eindgebruiker een andere kijk op de doelen van het onderzoek dan een beroepswetenschapper of ondernemer. Een actieve en gelijkwaardige samenwerking zorgt voor een zo compleet mogelijke aanpak, met resultaten die bijdragen aan de gewenste transitie in gezondheid en zorg.  

Matchingbijeenkomst

Bent u een burger(wetenschapper), beroepswetenschapper of ondernemer en nog op zoek naar een geschikte samenwerkingspartner? Kom dan naar de matchmakingbijeenkomst op dinsdag 13 april! Hier zoeken we samen met u naar (een) geschikte partner(s).

De bijeenkomst vindt digitaal plaats op dinsdag 13 april van 12:00-13:30 uur. Meld u nu aan voor de matchmaking

Meer informatie

‹ Events overview