Illustratieprojecten: Inspiratie & Illustratie bijeenkomst

-

Op dinsdag 6 juli, van 12:00-13:30, organiseren we een online Inspiratie en Illustratie-sessie. Deze sessie staat in het teken van de Illustratieprojecten en de Centrale Missie. 

Illustratieprojecten

Binnen Health~Holland zijn er verschillende instrumenten waarop we werken aan het realiseren van de missies. Eén van onze nieuwe instrumenten is het Illustratieproject: projecten die illustreren hoe de gezondheid kan worden verbeterd, en expliciet zijn gericht op het meedoen en ertoe doen van kwetsbare mensen in lage SES-situaties in de samenleving. Illustratieprojecten demonstreren als best practices de combinatie van talenten in de quadruple helix (kennisinstellingen, burgers, bedrijfsleven en overheid). Met Illustratieprojecten wordt getracht de grootste en meest uitdagende missie te bereiken: het met 30% terugdringen van de gezondheidsverschillen tussen de laagste en hoogste sociaaleconomische groepen. 

Programma

Opening

Nico van Meeteren
Aan de slag met de missies

Robbert van Bokhoven
De urgentie van het verkleinen van gezondheidsverschillen

Marloes van der Klauw & Koen Straver
Illustratieproject: Energiearmoede

Susanne Suykerbuyk
Illustratieproject: Ontwikkelplek van de Toekomst

Lisa Büller
Financieringsmogelijkheden vanuit Health~Holland

Afsluiting

Aanmelden

Aanmelden voor deze sessie kan door te mailen naar menningh@health-holland.com. De link naar de Zoom wordt t.z.t. rondgestuurd. 

‹ Events overview