Kick-Off | Health Impact Accelerator

-

Op vrijdag 8 oktober is het weer zover, een nieuwe editie van de Health Impact Accelerator gaat van start! De Health Impact Accelerator (HIA) is hét programma voor sociaal ondernemers die bij willen dragen aan een gezondere wereld. In de HIA helpen wij de deelnemende teams om van hun idee een uitvoerbaar werkplan te maken. 

In de Social Impact Factory in Utrecht zullen alle teams hun oplossing gaan pitchen voor een enthousiast publiek en een jury, in de hoop een plekje in de HIA te bemachtigen. Behalve een pitch is er ook een Q&A sessie waarbij het publiek en de jury kritische vragen kunnen stellen aan de teams. De jury zal aan de hand van deze pitches en Q&A de teams uitkiezen die door zullen gaan met de Health Impact Accelerator. Daarnaast zal HIA-alumni Maartje Claassen-Eradus van SARA Robotics een presentatie geven over de ups-en-downs die zij met haar team heeft meegemaakt in het sociaal ondernemen, en wat de HIA hen allemaal gebracht heeft. 

Aanmelden

Heb jij een product of dienst dat bijdraagt aan een gezondere wereld? Een idee dat baanbrekend en innovatief is? En wil jij écht dat verschil gaan maken? Schrijf je dan snel in voor de HIA! De deadline voor aanmelding is 1 oktober. 

Ben je gewoon hartstikke benieuwd naar de innovatieve ideeën en wil je geïnspireerd raken door de deelnemers? Ook dat kan! Je bent van harte welkom om bij deze sessie aan te sluiten. Meld je aan via groz@health-holland.com

Meer informatie

Wil je meer weten over de Health Impact Accelerator? Klik hier voor meer informatie! Voor vragen over de Kick-Off of de HIA kun je ons bereiken via groz@healt-holland.com.

Flyer HIA

‹ Events overview