Webinar Burgerparticipatie: Als Professional Aansluiten bij de Leefwereld van Cliënten

-

Tijdens dit webinar wordt het thema 'Burgerparticipatie’ op een interactieve manier belicht vanuit beleid, onderwijs, onderzoek en praktijk.

Het Landelijk lectorenplatform Zelfmanagement versterkt met gezamenlijk praktijkgericht onderzoek het zelfmanagement en de eigen regie van (kwetsbare) burgers en draagt bij aan het beter toerusten van huidige en toekomstige (zorg)professionals.

Voor wie?

Voor alle (zorg)professionals die te maken hebben met en geïnteresseerd zijn in het thema zelfmanagement en eigen regie van burgers.

Wanneer en waar?

Dinsdag 16 november 15.00 tot 17.00 uur, online.

Programma

U komt uiteraard meer te weten over het lectorenplatform Zelfmanagement. Daarnaast hoort u meer over onderwijs aan toekomstige professionals (leren in leernetwerken) en over richtlijnontwikkeling in de fysiotherapie. Hoe kan vanuit daar zelfmanagement en eigen regie worden beïnvloed/ondersteund?

Registreren

U kunt zich aanmelden via het lectorenplatform Zelfmanagement.

ZonMw en zelfmanagement

ZonMw heeft de afgelopen jaren veel onderzoek naar zelfmanagement gefinancierd en ontwikkelprojecten in gang gezet. Bekijk de uiteenlopende inzichten en resultaten op onze pagina Zelfmanagement.

Bron: ZonMw

‹ Events overview