Brainport Voorronde Nationale Zorginnovatieprijs 2022

17 maart wordt tijdens het digitale Health Valley Event voor de zevende keer de Nationale Zorginnovatieprijs uitgereikt. De genomineerden voor deze prijs worden geselecteerd via regionale voorrondes. In de Brainport-regio wordt de voorronde georganiseerd door Coöperatie Slimmer Leven, in samenwerking met Máxima MC. Deze vindt digitaal plaats tijdens de regionale Slimme Zorg Estafette op maandag 21 februari van 15.30 tot 17.00 uur (optioneel: digitaal netwerken na afloop).

Tijdens deze middag pitchen zeven verschillende regionale zorgondernemers hun innovatie kort en krachtig om kans te maken op de Nationale Zorginnovatieprijs 2022.

Programma

15.30 uur   Opening door Robin de Ruiter (Slimmer Leven) en Nicole Papen-Botterhuis (Máxima MC)
15.35 uur   Pitches Brainport Voorronde Nationale Zorginnovatieprijs 2021 (7)
16.15 uur   Presentatie door Pharmi - winnaar Brainport Voorronde Nationale Zorginnovatieprijs 2021
16.30 uur   Presentatie door Post-IC - winnaar publieksprijs Nationale Zorginnovatieprijs 2021
16.45 uur   Bekendmaking finalist Brainport Voorronde
16.55 uur   Afsluiting
17.00 uur   Optioneel: digitaal netwerken

Aanmelden

Klik hier om uzelf aan te melden. U ontvangt ongeveer een week voorafgaand aan de voorronde een link voor het digitale event. Tot 21 februari!

17 maart wordt tijdens het digitale Health Valley Event voor de zesde keer de Nationale Zorginnovatieprijs uitgereikt. De genomineerden voor deze prijs worden geselecteerd via regionale voorrondes. In de Brainport-regio wordt de voorronde georganiseerd door Coöperatie Slimmer Leven, in samenwerking met Máxima MC. Deze vindt digitaal plaats tijdens de regionale Slimme Zorg Estafette op maandag 21 februari.

Je bent van harte welkom om bij dit digitale evenement aanwezig te zijn! Tijdens deze middag pitchen verschillende regionale zorgondernemers hun innovatie kort en krachtig om kans te maken op de Nationale Zorginnovatieprijs.

​Klik hier om jezelf aan te melden als bezoeker voor de Brainport Voorronde voor de Nationale Zorginnovatieprijs 2022. Je ontvangt ongeveer een week van voorafgaand aan de voorronde een link naar het event.

Tot 21  februari!

‹ Events overview