Kwartaalsessie Gezamenlijk voor Gezonde Regio's | Gezondheid achter de voordeur

-

Op 15 februari 2022 vindt de volgende Gezamenlijk voor Gezonde Regio's-bijeenkomst plaats! Het thema Gezondheid achter de voordeur’ staat deze middag centraal, waarbij we in gesprek zullen gaan over de relatie tussen gezondheid en wonen. 
Vanwege de oplopende coronacijfers zal deze sessie online plaatsvinden. 

Op 15 februari 2022, 14:00-16:00uur, vindt de volgende Gezamenlijk voor Gezonde Regio's-bijeenkomst plaats! 
Vanwege de oplopende corona-cijfers zal deze online plaats vinden!

Het thema ‘Gezondheid achter de voordeur’ staat deze middag centraal, waarbij we het hebben over de relatie tussen gezondheid en wonen. Fleur Imming, directeur bij UWOON woningcorporatie, zal vertellen over de rol van deze woningcorporatie en het snijvlak met gezondheid. Denk hierbij niet alleen aan de technische aspecten van wonen, maar ook de sociale aspecten, zoals het gedrag van mensen. Ook zal Fleur ingaan op samenwerkingen met andere instanties die hier een rol in spelen. 

In de bouwsteen-sessies zoeken we de verdieping op met onderwerpen als energiearmoede, de Leefplekmeter van Pharos, en de inzet van studenten in de wijk. 

We zetten steeds een nieuwe stap in deze lerende gemeenschap waarin lokale, regionale en landelijke partijen elkaar vinden. Hier gaan we op 15 februari weer op voortborduren!

Ben jij erbij? Meld je aan via deze link

1SociaalDomein
We maken steeds meer gebruik van ons Channel "Gezamenlijk voor Gezonde Regio's" op 1SociaalDomein.nl, het platform voor professionals om vragen uit te wisselen. Hier creëren we met elkaar een open community tussen lokaal, regionaal en nationaal, waar we met elkaar kennis en kunde kunnen delen. Zo helpen we elkaar verder!

Zorg dat je ook de sociale media van Alles is Gezondheid en GROZ volgt om op de hoogte te blijven van alle updates over deze kwartaalsessie! Bij vragen zijn we natuurlijk altijd bereikbaar. 

Tot ziens op 15 februari! 

Logo's GROZ, AIG, IPH 

‹ Events overview