Dag van de Buurt

Op de Dag van de Buurt op 19 mei laten we de kracht van buurten in heel Nederland laten zien. Mischien wel bij jullie, of in alle andere buurten in Nederland. In de avond komen we samen in theater de Flint in Amersfoort. 

Doen jullie mee? We hopen het wel, want we hebben ondertussen een mooi programma op stapel staan voor 19 mei. 

Wat gaan we doen? Overdag kun je zelf meemaken wat er allemaal gebeurt in de buurten in Nederland. Kom kijken en praat met bewoners en werkers hoe zij hun buurt aanpakken en beter maken. Natuurlijk staan ze ook open voor alle goede ideeën die jij aandraagt. Je hoeft niet eens ver te reizen, misschien doet jouw buurt ook mee. Je bent van harte welkom! 

Daarna reizen we naar Amersfoort want daar is het avondprogramma van de Dag van de Buurt. ’s Avonds gaan we op zoek naar hoe de buurten en wijken ook in de toekomst goede plekken kunnen blijven. Wat is belangrijk voor onze buurt? Wat leren we van elkaar? Hoe kunnen we elkaar verder helpen? Je maakt het mee in Theater de Flint in Amersfoort, met een bijzondere show, inspirerende sprekers, live muziek en als toetje het Sterke Buurten Manifest. 

Sla daarom je (digitale) agenda open en zet een groot kruis op 19 mei 2022. Je kunt natuurlijk ook een seintje krijgen wanneer het programma rond is en je je aan kunt melden. Kijk voor meer informatie op de website: https://dagvandebuurt.nl

‹ Events overview