Deadline aanmelding HIA

-

Het is het weer zover, een nieuwe editie van de Health Impact Accelerator gaat van start! De Health Impact Accelerator (HIA) is hét programma voor sociaal ondernemers die bij willen dragen aan een gezondere wereld. Je bent de ideale kandidaat als jouw uiteindelijke product of dienst echt van betekenis is voor het grote publiek. Bij jou gaat het om meer dan een gat in de markt; het gaat om maatschappelijke impact daar waar het écht nodig is. Je wilt gezondheidsverschillen verkleinen en burgers faciliteren gezond en wel mee te doen in hun eigen leefomgeving. Jouw idee is baanbrekend en innovatief - en daar blijft het niet bij. Jij gaat het ook echt doen!  

Hoe werkt het? 

In de Health Impact Accelerator helpen wij jou om van jouw idee een uitvoerbaar werkplan te maken. In tien weken word je klaargestoomd tot sociaal ondernemer. Zo ga je tijdens de drie-daagse workshops aan de slag met jouw innovatie en de meetbaarheid daarvan. Een team van zeer ervaren en motiverende coaches zal je hierin begeleiden. In de tussentijd krijg je wekelijkse coaching, zodat je snel vooruitgang kunt boeken. Het programma eindigt met een slotevenement, waarbij je het eindresultaat presenteert aan een groep van sociaal investeerders, fondsmanagers en ervaren MKB-ondernemers met innovatieve ideeën. 

Aanmelden

Heb jij een product of dienst dat bijdraagt aan een gezondere wereld? Een idee dat baanbrekend en innovatief is? En wil jij écht dat verschil gaan maken? Ga dan naar groz.nl/hia en meld je aan! De deadline voor aanmelding is 1 oktober

Ben je gewoon hartstikke benieuwd naar de innovatieve ideeën en wil je geïnspireerd raken door de deelnemers? Ook dat kan! Op vrijdag 8 oktober gaat de HIA van start tijdens de Kick-Off! Hier kun je kennis maken met onze ondernemers in spé! Aanmelden voor de Kick-Off kan door te mailen naar groz@health-holland.com.  

‹ Events overview